fanttilogo_nettiin.jpg

Willa Fantti

Tilan uudelta puolelta löytyy ihmeellinen maailma - Maailman suurin norsukokoelma - "norsulandia" - Willa Fantti.

norsu.jpg

Yli 24700 elefanttihahmoa eri muodoissa täyttävät 13 piharakennusta ja kokoelma kasvaa jatkuvasti

Kokoelma sai alkunsa talon emännän harrastuksesta. Kaikki alkoi yhdestä onnea tuovasta elefantista ja keräily on muuttunut vuosien varrella jo elämän tavaksi. 

Norsuja on tullut Kaivolaan niin kotimaasta kuin ulkomailtakin - kaukaisimmat Fantit ovat löytäneet tiensä mm. Chilestä, Burmasta, Kiinasta ja Thaimaasta. Yleisölle näyttely avattiin keväällä 2009, jolloin kokoelma mahtui näytille pariin rakennukseen. Sen jälkeen rakennuksia on tullut kymmenen lisää ja toiminta on laajentunut Kesäkioskin muodossa.

kioskifantti_copy.jpg

Kesäkioski palvelee aukioloaikojen puitteissa. Kioskilta voit ostaa luonnollisesti talon emännän leipomia erilaisia norsuleivonnaisia, kuin myös erilaisia kylmiä ja kuumia juomia, makeisia ja jäätelöä. Kioskilla on myös laaja valikoima erilaisia norsuaiheisiamatkamuistoja, mm. postikortteja, avaimenperiä, koruja, pehmoleluja, koriste-esineitä ja paljon muuta.

IMG_6563a.jpg

Nauti kauniista kesäpäivästä kanssamme, virkistäytymään kylmällä juomalla ja maistelemaan erilaisia herkkuja. Enne kotiin lähtöä nappaa mukaasi oma fanttisi, ehkä oman kokoelmasi aloitukseksi tai onnea tuomaan!

 

Otamme vastaan/ostamme erilaisia Fantti -esineitä!

cid_3EB6A107-AB20-4386-BA8C-D5D9A423460A.jpg

Inspiksen nuorten taiteoilioiden näkemys norsuista, fanttirakennuksen seinään ikuistettuna avajaisissa 2018.